Natural Plasto Wax – Parafinë Natyrale Plastike

Produkt prej dylli, në ngjyrë mishi për nuanca lëkure të çelëta deri mesatare që përdoret për efekte special të ngjashme me lëkurën.

Produkt prej dylli, në ngjyrë mishi për nuanca lëkure të çelëta deri mesatare që përdoret për efekte special të ngjashme me lëkurën. Parafina Plastike (Plasto Wax) përbëhet nga parafinë natyrale e cila imiton ngjyrën dhe teksturën e mishit të trupit. I përdorur në industrinë e teatrit dhe të kinemasë për të krijuar efekte speciale në masë të vogël, ai i ndihmon artistët e makeup-it për të transformuar fytyrën dhe për të krijuar plagë, gunga, shenja, plagë armësh, lytha, hundë fallso, etj. Ai mund të përdoret për të mbuluar vetullat dhe mbi të edhe mund të pikturohet.