Multicolored-Strass

Copa akrilike me shumë ngjyra për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup.

Copa akrilike me shumë ngjyra për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup. Të përdorura gjerësisht në shfaqjet e modës dhe në sete fotografike, këto xhevahire për lëkurën mund të aplikohen në pjesët e trupit të cilat dëshironi t’i nxirrni në pah. Xhevahiret ndihmojnë për t’i theksuar këto zona ose për të imituar body piercings.