Mist & Fix

Një spray i lehtë dhe i rehatshëm i cili përmirëson përdorimin e make-up-it & hidraton lëkurën.

Spray për fiksimin e make-up-it, i qëndrueshëm dhe hidratues

Një spray i lehtë dhe i rehatshëm i cili përmirëson përdorimin e make-up-it & hidraton lëkurën. Mist& Fix është i lehtë dhe i rehatshme e vulos makeup-in dhe e ruan atë duke e veshur lëkurën me një shtresë të hollë pa peshë dhe të padukshme. Mist& Fix siguron mbrojtje të vazhdueshme për makeup-in dhe lëkurën ndaj sulmeve të jashtme (ndotja, ndryshimet e temperaturës) duke krijuar një mburojë pa ngjyrë dhe të padukshme të përbërë nga përbërës aktivë hidratues.

– Makeup-i zgjat 12 orë*

– Rrit hidratimin me 40% pas 2 orësh**

– Formulë unike pa alkool

– 02 Complex rrit shkëlqimin e fytyrës

 

*test instrumental tek 15 vullnetarë

**test instrumental i realizuar pas 2 orësh tek 10 vullnetarë