Microfinish Puff

Puff prej pambuku me masë mesatare është krijuar për aplikimin e pudrës jo kompakte.

Puff prej pambuku me masë mesatare është krijuar për aplikimin e pudrës jo kompakte. Mund të lahet. MAKE UP FOR EVER HD Microfinish Puff është një puff e zezë, delikate dhe e butë për aplikimin e pudrës, veçanërisht e përshtatur për aplikimin e HD Microfinish Powder dhe pudrave të tjera jo kompakte. Përmasa e vogël dhe hollësia e saj e bën më të lehtë pudrosjen e pjesëve të vështira për t’u arritur në fytyrë, dhe ngjyra e zezë ju lejon të shihni sasinë e pudrës që përdorni.