Metal Powder

Një pudër jo kompakte 100% minerale me një përfundim të shkëlqyer në ngjyrë floriri metalike.

Një pudër jo kompakte 100% minerale me një përfundim të shkëlqyer në ngjyrë floriri metalike. Formuluar me pudër në bronz dhe e veshur me silicë, Metal Powder krijon dritë dhe shkëlqim. Tekstura e saj tejet e imët, e butë dhe e mëndafshtë rrëshket lehtësisht dhe jep një rezultat intensiv. Ju mund ta përshtasni aplikimin tuaj duke e vendosur atë të thatë për një përfundim metalik ose të lagur për një rezultat të lëngshëm metalik. Kjo pudër e butë dhe e mëndafshtë gjendet në katër nuanca të pastra me dritë maksimale.