Melu Hair Shield – Mburojë për Flokët Melu

Ideale për të mbrojtur të gjitha llojet e flokëve nga stresi i shkaktuar nga piastra apo nga krehja në parukeri.

Ideale për të mbrojtur të gjitha llojet e flokëve nga stresi i shkaktuar nga piastra apo nga krehja në parukeri. Ky spray e mbron flokun nga stresi i nxehtësisë me efektivitet.

Si Përdoret:

Ideal për të mbrojtur të gjitha llojet e flokëve nga stresi i shkaktuar nga drejtuesi i flokëve (piastra)  apo nga krehja në parukeri.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Fara thjerëzash nga Villalba – ideal për të ushqyer dhe riparuar;

Pantenoli – i jep lagështi dhe shkëlqim flokëve; Quatenium-8 – veti zbutëse, balsamike dhe antistatike. Shpejton kohën e krehjes në parukeri; Rrëshirë specifike anionike për mbrojtje termale;