Mat Velvet +

Matifying Foundation – Krem pudër/fondotintë  matifikues që zgjat. Mat Velvet + ofron një rezultat të përsosur që zgjat për orë të tëra.

Matifying Foundation – Krem pudër/fondotintë  matifikues që zgjat. Mat Velvet + ofron një rezultat të përsosur që zgjat për orë të tëra. Përbërja e saj e butë është rezistente ndaj ujit dhe zgjat. Fantastik për kombinim me lëkurë me yndyrë, kjo formulë për mbulim të plotë matifikon me një rezultat përfundimtar të kadiftë. Mat Velvet+ mund të përshtatet edhe me nevojat tuaja. E alikuar lehtë, ajo ju jep një pamje natyrale, mat. E aplikuar me disa shtresa për të ndihmuar për fshehjen e njollave, ai krijon një përfundim të kadiftë.  Kjo formulë pa yndyrë dhe jo-komedogjenike (nuk bllokon poret e lëkurës duke shkaktuar krijimin e pikave të zeza) është e përshtatshme për lëkurën e ndjeshme.