Maskë Për Flokët/Su

Një trajtim komplet anti-moshë për t’i rikthyer butësinë, lagështinë dhe shkëlqimin edhe flokëve më të thatë dhe më opakë.

Një trajtim komplet anti-moshë për t’i rikthyer butësinë, lagështinë dhe shkëlqimin edhe flokëve më të thatë dhe më opakë. Mund të përdoret për të gjitha llojet e flokëve, gjatë dhe pas ekspozimit në diell.

Si Përdoret:

Aplikojeni pas përdorimit të shampos nga rrënjët e deri në fundet e flokëve. Krihini dhe lëreni në kokë për 5-15 minuta, sipas nevojës.

Përbërës Aktivë Natyral:

Ekstrakt i Chinotto di Savona: i pasur me vitaminë C, i cili ofron përfitime anti-oksiduese dhe anti-inflamatore, ndërkohë që mbron flokët dhe lëkurën.
Gjalpë Shea: Shea është një pemë e vogël afrikane. Gjalpi shea, i cili përbëhet nga frutat arrore të pemës Shea, ofron përfitime zbutëse, qetësuese, hidratuese dhe anti-oksiduese. Është i paketuar me substanca të cilat janë thelbësore për përmirësimin e tonit dhe elasticitetit të lëkurës.