Maskë Për Flokët Nounou

Maskë ushqyese dhe riparuese për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë.

Maskë ushqyese dhe riparuese për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë. Ideale për flokë të dekoloruar, me fije, permanent apo të relaksuar. Gjithashtu, ajo i bën flokët të butë dhe të mëndafshtë, duke i dhënë strukturë dhe volum. Nuk e rëndon flokun.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të Shampos Nounou. Lëreni në kokë pë 5-10 minuta, hiqeni duke e krehur dhe më pas shpëlajeni. Vazhdoni me tharjen.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Domate Fiaschetto nga Guaceto – ajo ka fuqi të fortë ushqyese dhe veprim antioksidues; Gjalpë ulliri – veprim ushqyes dhe zbutës; Vitamina E – veprim anti-oksidues;