Maskë Për Flokët Minu

Maskë ndriçuese dhe rigjeneruese ideale për flokët e lyer.

Categories: , Tags: , , ,

Maskë ndriçuese dhe rigjeneruese ideale për flokët e lyer. Formula e saj është e dizenjuar për të ushqyer thellë flokët e lyer. Ajo gjithashtu i bën flokët të butë dhe të mëndafshtë dhe përmirëson kohëzgjatjen e ngjyrës kozmetike. Nuk e rëndon flokun.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos kolor. Lëreni në kokë për 10-15 minuta, hiqeni me krehër dhe më pas shpëlajeni. Vazhdoni me tharjen.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Kaperi nga Salina – veprim mbrojtës për flokët.