Man Space Shower Performer Gel

Man Space Shower Performer – Shkumë Banje e Dushi Rivitalizuese Për Trupin Dhe Flokët – 200 ML

Shkumë Banje E Dushi Rivitalizuese Për Trupin Dhe Flokët. Rigjallëron, hidraton dhe freskon, duke dhuruar një ndjesi mirëqenieje. Me lipozome të akullnajës së Zermatt-it, proteina bajamesh, Téophroline®.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Man Space Shower Performer Gel”