Man Space Shave Performer

Man Space Shave Performer – Krem Rroje Zbutës – 150 ML

Krem Rroje Zbutës për një rruajtje delikate, pa skuqje. Kremi aplikohet direkt në lëkurë dhe më pas vazhdohet procesi i rruajtjes. Lëkura mbetet e butë dhe e freskuar. Me BetaphrolineTM, vaj ulliri, alantoinë, mentil laktat.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Man Space Shave Performer”