Make Up Bag

Një çantë fleksibël me ndarje të shumëfishta me zinxhir me xhepa rrjetë për organizimin dhe ruajtjen e kit-it tuaj të makeup-it.

Një çantë fleksibël me ndarje të shumëfishta me zinxhir me xhepa rrjetë për organizimin dhe ruajtjen e kit-it tuaj të makeup-it. Çanta e Make-Up-it mund të mbahet lehtësisht në dorë ose mbi shpatulla, meqenëse mund të përshtatet sipas rastit. Brenda saj gjenden xhepa të ndashëm të madhësive të ndryshme për organizim: 3 xhepa me bazë të zezë dhe me një kapak transparent prej rrjete për t’i parë produktet menjëherë. Në një ndarje të brendshme ju mund të vendosni dokumente (bllok skicash, makeup) ose çdo lloj aksesori tjetër.