Make Up Artist Belt

Një rrip për furçat me dy seksione për furçat dhe një seksion për shamitë e letrës.

Një rrip për furçat me dy seksione për furçat dhe një seksion për shamitë e letrës. I projektuar në bashkëpunim me artistët profesionistë të makeup-it, Rripi i ri i Make Up Artist është krijuar posaçërisht për të përballuar të gjitha llojet e situatave në këtë fushë: setet fotografike, filmimet, shfaqjet e modës, etj.

I lehtë, elegant dhe kompakt, ai ofron një njësi për ruajtje plotësisht të optimizuar. I përbërë nga 3 njësi plotësuese dhe lëvizëse, ky rrip me lëkurë artificial, lehtësisht i pastrueshëm ofron ruajtje efikase dhe organizim optimal për mjete të tilla si furçat, aksesorët ose çdo produkt tjetër thelbësor i makeup-it. Mund të përshtatet për t’u vënë dhe rreth belit.

Gjatësia maksimale: 115mm