Love Hair Smoother – Zbutës Flokësh Love

Ideal për flokë të dredhur dhe të padisiplinuar për stilim të drejtë.

Ideal për flokë të dredhur dhe të padisiplinuar për stilim të drejtë. Formula e tij rekomandohet për shtrirjen e flokëve me onde dhe të dredhura në mënyrë të padukshme. Nuk e rëndon flokun. Nuk lë shenja dhe i mban flokët të butë dhe të shndritshëm.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të balsamit. Mos e shpëlani.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Mika – për t’i dhënë shkëlqim flokëve; Ullinj shumë të vegjël nga Siçilia – të pasur me acide yndyrore dhe vitamina, ato kanë një veprim që siguron elasticitet dhe butësi; Lëng druri (gum) Rhizobian – i jep volum dhe lagështi flokëve;