Liquid Lift Foundation

Një fondotintë e lëngshme pa yndyrë, me mbulim mesatar që jep pamjen e lëkurës më të fortë të lëmuar.

Një fondotintë e lëngshme pa yndyrë, me mbulim mesatar që jep pamjen e lëkurës më të fortë të lëmuar. I formuluar me Polylift, Liquid Lift Foundation rrit elasticitetin e lëkurës dhe zbut vijat dhe rrudhat e imëta për një ngjyrë lëkure të njëtrajtshme. Struktura e saj për mbulim mesatar dhe me peshë të lehtë krijon një rezultat përfundimtar të njomë dhe lagështit lëkurën për një rezultat të zhdërvjellët dhe të butë. Ajo është veçanërisht e përshtatshme për lëkura të thata, të lodhura dhe të pjekura nga mosha.