Liquid Artificial Blood

Imiton efektet e gjakut të trashë.

Imiton efektet e gjakut të trashë. Gjaku i Lëngshëm Artificial u krijua për t’u dukur si gjak njerëzor. Ai përmban më pak pigment sesa Gjaku i Trashë dhe ka ngjyrë më të çelët. Rrjedh shpejt dhe është i përsosur për stimulimin e hemoragjive, qulljen e rrobave ose për krijimin e njollave ose pellgjeve të gjakut në dysheme. Ai mund të aplikohet drejt e në lëkurë, në membranat mukoze (në gojë, hundë, pjesën afër syve, etj.) ose i përzier me efekte speciale. Ai nuk ndot dhe mund të ruhet për një kohë të gjatë.