Lip Liner Pencil – Laps për Vijëzimin e Buzëve

Një laps për buzët tejet i gjatë i cili vizaton vija preçise dhe të njëtrajtëshme, të cilat mbeten të forta për orë të tëra.

Një laps për buzët tejet i gjatë i cili vizaton vija preçise dhe të njëtrajtëshme, të cilat mbeten të forta për orë të tëra. Lapsi për Vijëzimin e Buzëve ka një formë tejet të gjatë e cila ndihmon për të vizatuar vija preçise dhe të njëtrajtëshme, të cilat mbeten të forta për orë tëra. E butë dhe e pasur me pigmente, maja fleksibël e aplikon ngjyrën sapo e prek lëkurën. Ideal për korigjimin e formës së gojës, ai bën që edhe buzëkuqi juaj të zgjasë më shumë dhe ndihmon për të mbajtur ngjyrën e buzëve brenda kontureve.