Lip Line Perfector – Laps për Buzët pa Ngjyrë

Vizues pa ngjyrë për buzët që vendoset jashtë vijës së buzëve për të parandaluar përhapjen e produkteve jashtë vijëzimit të buzëkuqit.

Vizues pa ngjyrë për buzët që vendoset jashtë vijës së buzëve për të parandaluar përhapjen e produkteve jashtë vijëzimit të buzëkuqit. Lip Line Perfector krijon një barrierë të padukshme e cila e mban ngjyrën e buzëve brenda kontureve. Tekstura e tij kremoze rrëshqet lehtësisht ndërkohë që formula e tij unike mbush vijat e imëta dhe hidraton lëkurën. I përsosur për të gjitha nuancat e buzëkuqëve, rezultati i qëndrueshëm i marrë nga Lip Line Perfector siguron pamjen e dëshiruar për buzët tuaja e cila do të zgjasë në kohë dhe nuk do të përhapet.