Lip Brush with Cap – 304 – Furçë për Buzët me Kapak

Një furçë për buzët e palosshme për aplikim preçiz të ngjyrës së buzëve sa hap e mbyll sytë.

Një furçë për buzët e palosshme për aplikim preçiz të ngjyrës së buzëve sa hap e mbyll sytë. Kjo furçë e rrumbullakët dhe e dendur është ideale për aplikimin dhe përzierjen e shpejtë të ngjyrës së buzëve. E përsosur për korigjime gjatë ditës, kjo furçë shoqërohet me një kapak metalik për të siguruar prakticitet dhe higjienë.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Buzëkuq dhe shkëlqyes.