Lift Concealer

Lift Concealer përmban tensine, një përbërës aktiv i aftë për konsolidimin e lëkurës për zonën e syve dhe vitaminat A dhe E për të rigjeneruar lëkurën.

Më shumë sesa thjesht një korrektor! Lift Concealer përmban tensine, një përbërës aktiv i aftë për konsolidimin e lëkurës për zonën e syve dhe vitaminat A dhe E për të rigjeneruar lëkurën. Formula për mbulim të lehtë ndricon zonën e syve me një përfundim natyral dhe redukton shfaqjen e vijave dhe rrudhave të imëta. Gjithashtu, ky produkt i përdorur për shumë qëllime fsheh zonat specifike më të errëta (njollat kafe, pullat, etj.) dhe mund të përdoret si një highlighter mbi pjesët më të dukshme të fytyrës (mollëzat, balli dhe mjekra) për ndriçim të shtuar.

Ky korrektor fsheh rrathët e errët dhe ndryshimet e vogla të ngjyrës së lëkurës.