Lash Show

Qerpikë fallso të punuar me dorë me Natural Impact për një përjetim të përditshëm të dramës.

Qerpikë fallso të punuar me dorë me Natural Impact për një përjetim të përditshëm të dramës. Krijoni Shfaqjen tuaj të Qerpikëve me aksesorin më të fundit për sytë: i shton gjatësi, volum dhe impakt çdo pamje. Këto qerpikë të punuar me dorë, të frymëzuar nga profesionistët janë të krijuar me fibra sintetike për rehati maksimale, me një bazë tejet të hollë dhe fleksibël.

Gama e Natural Impact ju jep një dozë ditore të dramës, me qerpikë artificialë që mund të ripërdoren, të cilët duken tepër të shëndetshëm, të gjatë, tërheqës dhe tërësisht të vërtetë.

Ngjitësi* dhe aplikatori i preçizionit e bëjnë përdorimin e tyre të lehtë dhe pa gabime.

*e gjeni në brendësi të kutisë me qerpikët artificialë