Lash Fibers – Fibrat për Qerpikë

Dyfishoni qerpikët tuaj për një pamje të plotë dhe të freskët.

Dyfishoni qerpikët tuaj për një pamje të plotë dhe të freskët. Lash Fibers janë mënyra e përsosur për t’i shtuar gjatësi dhe volum qerpikëve tuaj dhe për të shërbyer si një bazë fantastike për rimelin.