Kohl Pencil

Lapsi kohl me një teksturë jashtëzakonisht të lëmueshme i cili mund të përdoret për të arritur pamje të ndryshme, nga ajo dramatike në atë më delikate.

Lapsi kohl me një teksturë jashtëzakonisht të lëmueshme i cili mund të përdoret për të arritur pamje të ndryshme, nga ajo dramatike në atë më delikate. I butë, i lëmuar dhe i lehtë për t’u aplikuar, ky laps është i përshtatur posaçërisht për lëkurën e ndjeshme dhe të hollë që rrethon pjesën e brendshme të syrit. Formula e tij është një përzierje veçanërisht e lehtë me lipide bimore, vitaminë E, vaj nga farat e mangos, vaj të hidrogjenizuar të farave të pambukut dhe vaj jojoba për ta mbajtur lëkurën rreth syve të hidratuar. I përshtatshëm edhe për sytë më të ndjeshëm.