Instant Brush Cleanser

Një pastrues pa alkool për furçat, i cili pastron menjëherë dhe heq të gjitha teksturat e makeup-it.

Një pastrues pa alkool për furçat, i cili pastron menjëherë dhe heq të gjitha teksturat e makeup-it. E përsosur për përdorim me Furça Artizanale. I përsosur për furçat sintetike dhe natyrale, ai pastron me shpejtësi pa shpëlarje dhe thahet në vend në mënyrë që furçat të jenë gati për ripërdorim të menjëhershëm. Formula e tij unike tret edhe produktet më të papërshkueshme nga uji dhe tejet të pigmentuara ndërkohë që i rifreskon furçat me një ekstrakt me vaj menteje.