Ink Liner

Peneli i konturon sytë me një vijë tejet të zezë, nga e hollë në të trashë.

Peneli i konturon sytë me një vijë tejet të zezë, nga e hollë në të trashë. Një produkt i domosdoshëm për profesionistët. Maja e gjatë dhe fleksibël e Ink Liner mundëson saktësi maksimale për të krijuar një shumëllojshmëri pamjesh. Ai konturon sytë me një nuancë përfundimtare të pasur, mat, në të zezë duke siguruar një rezultat të qëndrueshëm.

Majë fleksibël
Tharje e shpejtë
I qëndrueshëm/që zgjat