HydraMemory Serum

HydraMemory Serum – Serum Për Fytyrën Burim Uji Në Thellësi – 30 ML

Serum Për Fytyrën Burim Uji Në Thellësi. Një koncentrat i çmuar lëndësh hidratuese, fuqizon efektivitetin e produkteve të tjera hidratuese të linjës. Ideal për klima të nxehta dhe lekura me tendencë yndyre. Me trehalozë, ekstrakt Baobabi, acid jaluronik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “HydraMemory Serum”