HydraMemory HydraMask

HydraMemory HydraMask – Maskë Hidratuese Për Fytyrën Që Vepron Në Thellësi – 50 ML

Maskë Hidratuese Për Fytyrën Që Vepron Në Thellësi. E butë dhe e pasur, rikthen ekuilibrin e ujit në lëkurë. Ideale për lëkurë të thatë dhe të stresuar duhet përdorur të paktën 1 herë në javë. me trehaloze, ekstrakt

Baobabi, acid ialuronik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “HydraMemory HydraMask”