HydraMemory Cream Gel 24H

HydraMemory Cream Gel 24H – Krem Xhel Për Fytyrën Për Hidratim Që Zgjat – 50 ML

Krem Xhel Për Fytyrën Për Hidratim Që Zgjat. Krem xhel për lëkurë të dehidratuar, i dhuron kompaktësi dhe elasticitet lëkurës që ekspozohet ne klima të nxehta. Me trehaloze, ekstrakt Baobabi, acid ialuronik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “HydraMemory Cream Gel 24H”