HD Sponge

Sfungjeri HD i Make Up For Ever është një sfungjer i lëmuar dhe i butë i cili është përshtatur posaçërisht për aplikimin e Fondotintës HD (Invisible Cover Foundation) si edhe të fondotintave të tjera të lëngshme.

Sfungjeri HD i Make Up For Ever është një sfungjer i lëmuar dhe i butë i cili është përshtatur posaçërisht për aplikimin e Fondotintës HD (Invisible Cover Foundation) si edhe të fondotintave të tjera të lëngshme. Është projektuar me një anë me majë për të hyrë edhe në zonat më delikate dhe më të vështira për t’u arritur dhe ka edhe një anë të rrumbullakosur për aplikim më të gjerë mbi të gjithë fytyrën.