HD Pressed Powder – Pudër Pluhur HD

Pudër e domosdoshme për industrinë, për t’u aplikuar mbi fondotintë ose për t’u përdorur vetëm tani për rregullim të grimit.

Pudër e domosdoshme për industrinë, për t’u aplikuar mbi fondotintë ose për t’u përdorur vetëm tani për rregullim të grimit. Produktet në gamën HD vijnë nga një gjeneratë formulash të përgatitura për të krijuar makeup pa defekte, natyral dhe të padukshëm si për aparetet fotografike HD ashtu edhe për syrin e lirë. Kjo pudër pluhur (pressed finishing powder) e fikson makeup-in tuaj dhe e matifikon lehtësisht për një rezultat përfundimtar natyral të shndritshëm pa asnjë gjurmë ngjyre.

Një arritje e vërtetë teknike, kjo formulë inovatore balancon në mënyrë delikate një përzierje të tre përbërësve modernë (të teknologjisë së lartë): mika sintetike, pudrat e silikonit dhe silika nivelojnë tonalitetin e lëkurës me një rezultat të padukshëm. Ky kombinim unik përbërësish, në sajë të efektit të tij me fokus të butë, fashit menjëherë shfaqjen e vijave dhe imperfeksioneve/defekteve të imëta. Struktura e lehtë dhe e mëndafshtë e Pudrës Pluhur HD përziehet mirë dhe e zbut lëkurën tuaj. I pasuruar me acid hialuronik, ai parandalon tharjen.

Pa ngjyrë, ai është i përshtatshëm për të gjitha tonalitetet e lëkurave.

I testuar në studio me aparat fotografik HD.
E testuar nga dermatologët. Pa pudër talk.