HD Microfinish Powder

Një pudër e domosdoshme për t’u aplikuar mbi fondotintë ose për t’u përdorur vetëm.

Një pudër e domosdoshme për t’u aplikuar mbi fondotintë ose për t’u përdorur vetëm.

100% pudër me minerale për të përfunduar make up-in që zbut shfaqjen e vijave dhe poreve të imëta për një ngjyrë lëkurë rrezatuese në mënyrë natyrale. Ajo redukton shkëlqimin dhe e matifikon lehtësisht pa ndryshuar konturet natyrale të lëkurës dhe struktura e saj e lehtë dhe e mëndafshtë shton një efekt me fokus të butë për një rezultat përfundimtar të përsosur. Kjo formulë transparente, e testuar dermatologjikisht dhe pa pëmbajtje talku nuk e than lëkurën. Pudra HD mund të aplikohet mbi fondotintë ose mund të përdoret vetëm. Një nuancë universale funksionon për të gjitha tonalitetet e lëkurave.