HD Blush – Second Skin Cream Blush

Second Skin Cream Blush. Ky blush i ri kremoz shkrin mbi lëkurë për skuqje me një rezultat afatgjatë.

Ky blush i ri kremoz shkrin mbi lëkurë për skuqje me një rezultat afatgjatë. Struktura e tij e përzieshme, si lëkurë e dytë bën të mundur aplikimin e tij të lehtë dhe të kontrolluar. Produktet në gamën HD vijnë nga një brez formulash të hartuara për të krijuar makeup të përsosur, natyral dhe të padukshëm si për aparatet fotografike HD ashtu edhe për syrin e lirë.
Ndryshe nga çdo blush krem apo pudër*, kjo formulë unike shkrin mbi lëkurë për një skuqje tejet natyrale në ngjyrë me një rezultat të qëndrueshëm. Struktura e tij e përzieshme, si lëkurë e dytë bën të mundur aplikimin e tij të lehtë dhe të kontrolluar.
I formuluar nëpërmjet balancimit perfekt të pluhurit të silicës dhe mikës sintetike, HD Blush ka efektin e një fokusi të butë që shpërndan dritë për një përfundim rrezatues. Përzierja e tij me parafinë dhe vajra krijon një strukturë të lehtë që rrëshqet lehtë mbi lëkurë për një rezultat të përsosur.

I testuar në studio me aparat fotografik HD.

I testuar nga dermatologët. Për të gjitha llojet e lëkurave.

*nga Make Up For Ever