Hair Refresher – Shampo e Thate Për Flokët

I formuluar për të freskuar dhe pastruar të gjitha llojet e flokëve pa përdorur ujë.

I formuluar për të freskuar dhe pastruar të gjitha llojet e flokëve pa përdorur ujë. Krijon volum të plotë pa e rënduar flokun. Flokët janë të aromatizuar dhe të butë si menjëherë pas larjes!