Glossy Full Couleur – Shkëlqyes për Buzët me Shkëlqim Ekstrem

Një shkëlqyes për buzët me teksturë si xhel.

Një shkëlqyes për buzët me teksturë si xhel. Glossy Full Couleur ka teksturë të lehtë dhe jo ngjitëse e cila është e qëndrueshme dhe i lë buzët tejet të shndritshme. Buzët do të mbeten elastike dhe aroma e e mentes së freskët së shkëlqyesit përforcon efektin e akullt dhe të ngrirë të shkëlqyesit.