Glitters

Pjesëza të imëta xixash në kuti të vogla dhe të mëdha.

Pjesëza të imëta xixash në kuti të vogla dhe të mëdha. Një pasarelë nuk mund të jetë e tillë pa xixëllima. Këto pjesëza drite të shkëlqyeshme, të lehta dhe të imëta i shtojnë magjinë çdo lloj makeup-i. Gjërat e vogla bëjnë diferencën. Thjesht vërini lehtë mbi lëkurë me anën e një furçe të lagur për të siguruar një efekt afatgjatë.