Gentle Milk – Qumësht Pastrues Hidratues

Një pastrues makeup-i hidratues për produktet që nuk janë kundër ujit.

Një pastrues makeup-i hidratues për produktet që nuk janë kundër ujit. Gentle Milk është qumësht i butë, i pasur, hidratues i cili heq makeup-in e fytyrës dhe të syve (jo-kundër ujit) dhe të buzëve ndërkohë që edhe e pastron lëkurën. Ai e bën lëkurën më të butë dhe më elastike në sajë të formulës së tij që përmban agjentë hidratues dhe ristrukturues si edhe ekstrakte zbutëse nga frutat. Aromë bajameje e lehtë, e freskët dhe e shijshme.