Furçë e Madhe Për Pudër – Powder Brush – Large – 130

Një furçë e madhe, në formë kupole për aplikim të shpejtë dhe pa peshë të pudrës.

Një furçë e madhe, në formë kupole për aplikim të shpejtë dhe pa peshë të pudrës. Kjo furçë e butë dhe e rrumbullakët bën aplikimin e pudrës mbi lëkurë me lehtësi. E përdorur më mirë me lëvizje të mëdha, kjo furçë luksoze është më e mira për aplikimin e pudrave kompakte ose jo kompakte mbi fytyrë dhe trup.

Lloji i fibrave: Të valëzuara

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte.