Full Cover

Full Cover është i përsosur për fshehjen e defekteve më ekstreme, të tilla si shenjat e plagëve, dëmtimet e rënda të lëkurës, nishanet, depigmentimi ose shenjat e lindura.

Full Cover është i përsosur për fshehjen e defekteve më ekstreme, të tilla si shenjat e plagëve, dëmtimet e rënda të lëkurës, nishanet, depigmentimi ose shenjat e lindura. Formula e saj për mbulim të plotë mund të fshehë edhe tatuazhet. I papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm, ai mban/qëndron edhe në kushte ekstreme. Ky korrektor i lehtë dhe kremoz përmban një përqëndrim të lartë të pigmenteve që fiksohen, duke e bërë atë të përsosur për përdorim në fytyrë si edhe në trup. Ai nivelon tonalitetin e lëkurës dhe maskon defektet me një rezultat përfundimtar mat.