Foundation Kabuki – Medium – 110

Një furçë mesatare, e butë dhe e ngushtë për aplikim preçiz të fondotintës.

Një furçë mesatare, e butë dhe e ngushtë për aplikim preçiz të fondotintës. Kjo furçë mesatare sintetike, e vetmja në llojin e vet, kombinon preçizionin e një furçe tradicionale për fondotintën me madhësinë e përshtatshme të një furçe Kabuki. Forma e saj mesatare dhe e dendur ngushtohet në fund për aplikim të shpejtë dhe specifik të të gjitha formulave të fondotintës. Fibrat e saj të buta dhe të drejta mundësojnë mbulimin e shtuar të lëkurës me një rezultat përfundimtar të përsosur.

Ideale për aplikime të lagështa dhe të thata, Furça për Fondotintën Kabuki (Foundation Kabuki Brush) është mjeti i përsosur për aplikimin e Pro Finish.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Fondotinta krem dhe të lëngshme, pudra jo kompakte dhe kompakte.