Foundation Brush – Small 104 – Furçë e Vogël për Fondotintë

Një furçë e vogël, e ngushtë për aplikimin e saktë të fondotintës së lëngshme.

Një furçë e vogël, e ngushtë për aplikimin e saktë të fondotintës së lëngshme. Qimet e sheshta dhe të gjera të kësaj furçe klasike për fondotintën janë ideale për aplikimin dhe përzierjen me saktësi të fondotintës. Koka  e saj e vogël dhe e ngushtë mundëson aplikimin e saktë në vendet e vështira për t’u arritur. Ajo mund të përdoret me fondotinta të lëngshme dhe me fondotinta krem.

Lloji i fibrave: Të drejta

Teksturat e rekomanduara: Fondotintat krem dhe të lëngshme.