Foundation Brush – Medium – 106 – Furçë Mesatare Për Fondotintën

Një furçë mesatare e sheshtë dhe e rrumbullakosur për përdorim mbi të gjithë fytyrën.

Një furçë mesatare e sheshtë dhe e rrumbullakosur për përdorim mbi të gjithë fytyrën. Një variacion më i madh në furçën 104 për përdorim tejet të shpejtë.

Lloji i fibrave: Të drejta

Teksturat e rekomanduara: Fondotintat krem dhe lëng, pudrat jo kompakte dhe kompakte.