Foundation Brush – Large – 108 – Furçë e Madhe Për Fondotintë

Një furçë e madhe, e sheshtë dhe e rrumbullakosur.

Një furçë e madhe, e sheshtë dhe e rrumbullakosur. Kjo furçë e madhe dhe e rrumbullakët është ideale për përdorim profesional mbi të gjithë fytyrën.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Fondotinta krem dhe të lëngshme, pudra jo kompakte dhe kompakte.