Foot Specialist Neem Cream

Foot Specialist Neem Cream – Krem Për Këmbët Ushqyes Me Ekstrakt Neem – 75 ML

Krem Për Këmbët Ushqyes Me Ekstrakt Neem. Krem i butë dhe i pasur për këmbët me ekstrakt Neem, me aromë delikate dhe me çaj të bardhë, për një veprim të thellë ushqyes dhe mbrojtës. Struktura e pasur lufton thatësinë dhe dehidratimin e lëkurës duke i lënë këmbët jashtëzakonisht të kadifenjta. Me ekstrakt Neem dhe gjalpë kariteje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Foot Specialist Neem Cream”