Fluo Night – Black Light Pigment

Fluo Night janë jo vetëm fluoreshentë por kanë edhe një reagim të menjëhershëm dhe të fortë ndaj dritës UV.

Fluo Night janë jo vetëm fluoreshentë por kanë edhe një reagim të menjëhershëm dhe të fortë ndaj dritës UV.

Fluo Night – pigmente të vërteta në formën e një pudre tejet të imët – janë jo vetëm fluoreshente por kanë edhe një reagim të menjëhershëm dhe të fortë ndaj dritës UV. Kjo gamë makeup-i përbëhet nga 4 nuanca duke përfshirë një të bardhë “të padukshme” unike dhe universale. Tekstura e tyre e butë mundëson aplikim efektiv, siguron mbulim të shkëlqyer dhe ndihmon për krijimin e efekteve të ndryshme dhe afatgjata. Jashtëzakonisht të pastra dhe të shndritshme, nuancat përshtaten përsosmërisht me çdo lloj makeup-i (Body Painting përveç të tjerave)