Flat Round Blush Brush – 156 – Furçë e Sheshtë dhe e Rrumbullakët për Aplikimin e Blush-It

Një furçë e sheshtë, e rrumbullakosur për aplikim të blush-it të lehtë pudër.

Një furçë e sheshtë, e rrumbullakosur për aplikim të blush-it të lehtë pudër. Kjo furçë klasike për aplikimin e blush-it shton shkëlqimin duke siguruar një pamje të shëndetshme të lëkurës tuaj në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Përmasa dhe forma e saj e zhdërvjellët është e përshtatur për të gjitha llojet e aplikimit të blush-it. Ajo mund të përdoret me pudër jo kompakte dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të valëzuara

Tekstura e rekomanduar: Pudra jo kompakte dhe kompakte