Fine Corrector Brush – 170 – Furçë e imët për Korrektorin

Një furçë për korrektorin e hollë dhe me majë për të mbuluar defektet e lëkurës me saktësi.

Një furçë për korrektorin e hollë dhe me majë për të mbuluar defektet e lëkurës me saktësi. Një furçë e drejtë, shumë e imët me fortësinë e një peneli të mprehtë për sytë. Si një stilograf, furça ju mundëson të vizatoni vija shumë të holla për të korigjuar edhe defektet më të vogla, madje edhe rrudhat e vogla. Mund të përdoret me kremëra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.