Face & Body – Make-Up i Lëngshëm

Kjo fondotintë xhel, tejet e lehtë dhe me bazë uji nivelon ngjyrën e lëkurës tuaj/çehren tuaj duke lënë një rezultat përfundimtar si saten mbi lëkurë për një përfundim shumë natyral.

Make-Up i lëngshëm

Kjo fondotintë xhel, tejet e lehtë dhe me bazë uji nivelon ngjyrën e lëkurës tuaj/çehren tuaj duke lënë një rezultat përfundimtar si saten mbi lëkurë për një përfundim shumë natyral. Sekreti qëndron në formulën e kësaj fondotinte. Ky xhel kundër ujit, i lehtë, dhe me bazë uji  siguron një përfundim tërësisht natyror, si saten. Është ideal për llojet normale të lëkurave, si edhe për vijat e imëta dhe poret e mëdha. Produkti Fytyrë dhe Trup (Face & Body) bën mbulim të plotë, të njëtrajtshëm pa nxjerrë në dukje imperfeksionet Formula e qëndrueshme është e përshtatshme për fytyrën dhe trupin.