Eyeliner Brush – 254 – Furçë për Penelin

Një furçë e gjatë dhe e dendur që krijon vija të trasha dhe forta.

Një furçë e gjatë dhe e dendur që krijon vija të trasha dhe forta. Ky version më i trashë i Furçës Brush #252 përdoret për të vizatuar vija më të trasha për sytë. Mund të përdoret edhe në efekte speciale për të krijuar tatuazhe dhe figura të tjera të ndërlikuara në trup. Mund të përdoret me kremëra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.