Eyelash Brush – 272 – Furçë për Qerpikët

Një furçë spirale për të ndarë fijet e qerpikëve dhe të vetullave.

Një furçë spirale për të ndarë fijet e qerpikëve dhe të vetullave. Kjo furçë spirale përdoret për të stiluar vetullat dhe për të korigjuar formën e tyre, si edhe për të ndarë qerpikët para ose pas aplikimit të maskarës. Kjo furçë mund të përdoret edhe për të shpërndarë maskarën në tërë gjatësinë e qerpikut dhe për t’i mbështjellur qerpikët pas aplikimit të maskarës.